Annet Van Riel

  Fysiotherapeute.

Knie- en schouderexpert

Ik ben geboren in 1981 en woonachtig in Breda.

In 2004 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de AVANS Hogeschool te Breda. In dat jaar heb ik waargenomen voor nu mijn collega’s en ik ben vervolgens nooit meer weggegaan. Dus sinds 2004 versterk ik het team als algemeen fysiotherapeute.

Ieder mens is uniek en heeft recht op zijn eigen individuele aanpak, hier houd ik tijdens een behandeling rekening mee. In de therapie die ik geef vind ik het belangrijk om aandacht te schenken aan een uitgebreid onderzoek, duidelijke uitleg over de betreffende klacht en het herstel. Ook is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de therapie, zodat de patiënt ook actief betrokken wordt bij zijn/ haar herstel. Naast de ‘algemene fysiotherapie’ gaat bij mij specifieke belangstelling naar:

Sportgerelateerde klachten; revalidatie na een operatie, knie- en schouderrevalidatie (voor o.a. fysiotherapie na schouder- en knieprothese), klachten van de onderste extremiteit, het geven van specifieke oefentherapie bij verschillende aandoeningen.
Inmiddels heb ik al verschillende cursussen gevolgd met betrekking tot het bovengenoemde. In de toekomst ga ik me nog verder ontwikkelen op het gebied van de knie en schouder.
Tevens ben ik aspirant-lid van Schoudernetwerk West-Brabant, SNWB.

Het vak fysiotherapie blijft zich steeds verder ontwikkelen. Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan. Inspiratie binnen de fysiotherapie haal ik daarom ook uit nascholing in de vorm van het volgen van cursussen en workshops.

<<< TERUG .